Undermaaler.dk
Gudenåen igen igen.
 
Ja vi er blevet mere magelige, idet vi i år er rykket fra Møllen til en indrettet ferielejlighed i den ene længe på Østergaard.
 
Længe leve luksus, der er dog ikke spa o.l. men vinduerne falder ikke ud når vi efter 6 timers intensiv rygning skal have lidt ilt for fortsat at kunne holde ild i tobakken.
 
Vi holdt nye og gamle traditioner i hævd. Kim bagte langtidshævede boller hver dag, vi prøvesmagte forskellige single malt whiskyer og fik pragtfuld mad i rigelige mængder.
 
 
Grønlandsk kaffe er også blevet en tradition, man sover fantastisk efter eftermiddagsøl, middagsrødvin, single malt i lange baner og så lige en grønlandsk kaffe at sove på indeholdense whisky, Kaluah, Grand Mainier, lidt kaffe og flødeskum. Falder man i søvn inden formanden (snork) er der samtidig 20% chance for at man ikke vågner op 7-8 gange i løbet af natten og tror huset er faldet sammen om ørene på en.
 
Der er jo en grad af selvpineri ved fiskeri efter laks og havørred, vejret skal helst være ad helvede til med regn og blæst, det skal være så mørkt som i helvede så op før fanden får sko på eller start fiskeriet når man bør sidde og kigge ind i pejsen med en single malt i hånden og en varm kvinde i soveværelse som utålmodigt bliver ved med at kalde "hvornår kommer du".
 
Vejret var desværre rimelig godt og fiskene var ikke lige til at støve op, med undtagelse af Kim, som vanen tro fik de fleste fisk på land, men desværre i fluevægtklassen.
 
 
Nå men lørdag aften var vi ved at være lidt desperate p.g.a. de manglende fisk og alt blev forsøgt sågar ormelysning og medefiskeri med orm! Der var sågar nogle som stod pisse tidligt op - heldigvis uden resultat!!
 
Når man ikke kan fange laks og havørred, så kan vi da for fanden fange nogle ål i det store døde sving. Det var lidt svær at få folkene med på en gang bundmede med orm, men Flemming og Karsten fik dog overtalt Kim til lige at give det en ½ time. Imens lavde de andre bål og drak øl.
 
Jo der var ål i det store sving, de var dog ikke så store som svinget, men nogle enkelte i spisestørrelse røg på.
 
 
Pludselig havde mister undermåler himself Kim Jensen hug af en monsterål og efter møje og besvær fik han landet en Laks????
 
Det er sateme en grim ål!!!!!!!!
 
Hvis alt andet svigter så er medefiskeri med orm slet slet ikke nogen dårlig ide, vel Kim. Fangsten blev behørig fejret med lidt vædske rundt om bålet.
 
 
Det er alligevel lidt imponerende at 6 fiskere i vores alder kan slukke bålet ved blot at hælde vandet fra kartoflerne.
 
 
Og de der er for fine til medefiskeri og ingen fisk fanger de tager opvasken. Bemærk lige professionalismen - fiskestangen står en armlængde fra vasken - altid parat til at rykke ud til lidt fiskeri.
 
 
 
Slutter med et enkelt stemningsbillede fra Østergaard strækket.